2 Ağustos 2009 Pazar

Müzik Dünyasının Yeni Babası ya da Papası

Evet sayın okurlarımız Müzik dünyasında bomba etkisi yapıcak muhteşem bir haberle karşınıza geldik.
Bir rivayete göre Hristiyan dünyasının Papası 16.Benedict bir albüm çıkartacakmış. Roma Flarmoni orkestrasının eşliğinde ilahilerini seslendirecek olan Küçük Papa 5 farklı dilde ilahi söyleyerek evrensel bir kitle yakalamayı hedefliyormuş.
Biryerden sağlam bir torpil bulan papa amcanın albümü Nirvana ve Guns N'Roses'da çalışan plak şirketi çıkaracakmış. Daha önceleri inşaatta çalışırken türkü çığıran papa, bir kaç ay düğünlerde de sahne almış.
Klasik müzik tadında olacak 8 ilahi seslendirmesi planlanıyormuş. Geffen Plak Şirketi Yöneticisi Ricardo Fernandez albümün ilgi göreceğinden emin olarak şunları söylemiş: Sadece katoliklere değil, tüm Hristiyanlara hata tüm mükevvenata dağlara taşlara hitap edeceğini düşünüyorum...
81 yaşındaki Papanın albümü tamamlandığı takdirde Kasım ayının sonunda piyasaya çıkarılacak ve elde edilen gelir yoksul çocukların müzik eğitiminde kullanılacakmış. Bizimle kalın :)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Hakkımda

M. Sami Akkuş 1984 doğumlu kendi halinde biridir. Böyle web denemeleriyle uğraşmak hobilerindendir. Uzatmalı Jeoloji Mühendisliği öğrencisidir. Gece karanlığını ve kafasını dinlemeyi çok sever...

Site Info

Bu site Gencmesaj Network ailesinin bir ürünüdür.

Kimler var?

    Üç Tunç Tas Has Vişne Hoşafı Copyright © 2009 Community is Designed by Bie